Shërbimet tona

benefitet tona

Përse te na zgjidhni ne?

Përfitimet e kampit veror janë të pafundme dhe mund të zgjasin gjatë gjithë jetës. Fëmija juaj do të kthehet nga kampi me një pavarësi më të madhe dhe një ndjenjë më të fortë identiteti.

icon_services_3.png

Më shumëdiversitet

icon_services_2.png

Më shumënatyre

icon_services_1.png

Më shumëbesim

Verë 2022

Datat

KHASC_2021-31-1-1.jpg

Sesioni i parë

30 Qershor – 9 Korrik, 2023
Sesioni i parë do të zhvillohet në datat 30 Qershor – 9 Korrik, 2023
KHASC_2021-147-1-2.jpg

Sesioni i dytë

14 Korrik – 23 Korrik, 2023
Sesioni i dytë do të zhvillohet në datat 14 Korrik – 23 Korrik, 2023.
kampi ynë

CFARË MERRNI MBRAPSHT

Nëpërmjet aktiviteteve social-kulturore kontribuojmë në edukimin, argëtimin dhe promovimin e fëmijëve në këtë stad të jetës së tyre si një moment formimi personal.