Home

Mirësevini në

Klea Huta Summer Camp

KAMPI VEROR ME FJETJE QË SYNON ARGËTIMIN DHE EDUKIMIN E FËMIJËVE TUAJ PËRMES NJË PROGRAMI, BAZUAR NË FILOZOFINË "MËSO DUKE BËRË", E CILA NXIT FËMIJËT TË PËRTHITHIN DHE TË KUJTOJNË MË MIRË ÇDO GJË QË MËSOJNË. QËLLIMI YNË KRYESOR ËSHTË EDUKIMI NËPËRMJET ARGËTIMIT DHE LIDHJA ME NATYRËN.

KAMPI FILLON PËR:

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
ÇFARË PO PRISNI AKOMA?

FILOZOFIA E KH SUMMER CAMP

NJË PROGRAM I PASUR ME AKTIVITETE, EDUKIM, KREATIVITET DHE ARGËTIM, KU FËMIJËT ZHVILLOJNË MË TEJ TALENTET E TYRE DHE MARRIN ME VETE KUJTIME QË ZGJASIN PËR GJITHË JETËN.

Doni që fëmija juaj të jetë pjesë?
Disa nga ...

Aktivitetet e kampit

Të ndihmojmë ne

Nuk di çfarë të marrësh me vete?

Eja bëjmë gati valixhen!
Verë 2024

Datat & Tarifat

IMG_1495-min-760x760.jpeg

April's Early-Bird

Deri më 30 Prill
Mos humbisni mundësinë për të përfituar nga ofertat speciale të regjistrimit gjatë muajit Prill. Paketa Early-Bird ju jep mundësinë për tu bërë pjesë e "KH Summer Camp" me një ulje të konsiderueshme. Për t'u njohur me këto tarifa ju ftojmë të na dërgoni eMail.
Dërgo eMail
IMG_1486-min-760x760.jpeg

May's Bird

1 Maj - 31 Maj
€€
Gjatë periudhës së Majit, të gjitha regjistrimet për pjesëmarrje do të bëhen duke u bazuar në tarifën zyrtare të vendosur nga "KH Summer Camp". Ne ju inkurajojmë që të merrni informacion rreth këtyre tarifave. Ju lutemi, mos ngurroni të na kontaktoni në eMail.
Dërgo eMail
photo-output11-760x760.jpeg

June's Late-Bird

1 Qershor - 20 Qershor
€€€
Pas dates 31 Maj, duke qënë se organizimi i “KH Summer Camp” kërkon përgatitje të hollësishme dhe standarde të larta që nga administrimi dhe logjistika te kurrikula etj., çdo regjistrim pas kësaj date do të sjellë një kosto shtesë për shkak të mbingarkesës së departamenteve.
Dërgo eMail

DONI TË DINI SI DO TË JETË DITA E FUNDIT E KAMPIT?