Kampi na mëson se komunitetet formohen mbi respekt, mirëbesim dhe pranim. Na kampin tonë promovohet bashkëpunimi dhe puna në skuadër mbi bazat e një programi konkurrues e të barabartë.

Icons-300-300-Location-1.png

Adresa

Rruga “Zef Jubani” Sheshi Wilson, pas Postës nr.8
Escape Together

Klea Huta Summer Camp © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Managed by Duku.