Paketa Video Ditore

Paketa e Videove Ditore të

KH Summer Camp

Në KH Summer Camp, ne e kuptojmë vlerën e kujtimeve dhe momenteve të veçanta që fëmijët tuaj përjetojnë gjatë qendrimit në kampin tonë. Prandaj, ne ju ofrojmë një shërbim unik: Paketa e Videove Ditore. Kjo paketë ju mundëson të merrni një kompilim të plotë të të gjitha videove ditore që regjistrohen gjatë kampit, të cilat kapin thelbin e përvojave dhe aventurave të fëmijëve.

Videot tona ditore janë një mënyrë fantastike për të dokumentuar qendrimin e fëmijës tuaj në KH Summer Camp, duke ju ofruar një pasqyrë të gjithanshme të aktiviteteve, lojërave, mësimeve dhe momenteve të ndarjes së gëzimit që fëmija juaj ka përjetuar. Kjo paketë është ideale për prindërit që dëshirojnë të ndajnë dhe të rivendosin këto momente të bukura me familjen, duke i shfaqur mbrëmjeve ose në çdo kohë që dëshirojnë.

Për vetëm 50 EUR, ju do të mund të ruani dhe të rikujtoni emocionet e aventurave verore të fëmijës tuaj.

Kjo paketë është një investim në kujtimet e familjes tuaj, duke ju dhënë mundësinë të keni një arkiv kujtimesh që nuk shuhet kurrë. 

 

Si të merrni paketën e videove ditore:
  • Ju lutemi të shtoni këtë shërbim në Formularin e Regjistrimit.  
  • Ose të na kontaktoni në [email protected] nëse regjistrimi tashmë është kryer për të siguruar Paketën e Videove Ditore dhe për të bërë përvojën e kampit veror të fëmijës tuaj edhe më të paharrueshme.
Shënim: Kjo paketë nuk përfshin video të personalizuara të fëmijës, por përmbledhjen ditore të secilës ditë.