RRETH NESH

Ju mirëpresim në këtë edicion të 5-të

KH Summer Camp

“Klea Huta Summer Camp”, në këtë edicion të 5-të, dëshiron t’iu mirëpres në aventurën verore që premton të jetë jo vetëm një pushim nga rutina e përditshme, por një hapësirë ku fëmijët tuaj do të gjejnë mundësi për të rritur vetëbesimin, të ndërtojnë miqësi të reja dhe të zhvillojnë aftësi që do t'i ndihmojnë për gjithë jetën.
Ne jemi të përkushtuar për të ofruar një përvojë të pasur edukative dhe argëtuese, të përqendruar në aktivitete që stimulojnë trupin dhe mendjen. Programi ynë i pasur përfshin sporte, lojëra uji, festivalin e ngjyrave, gjuetinë e thesarit dhe shumë aktivitete të tjera, të gjitha të dizajnuara për të nxitur bashkëpunimin, lidershipin e shëndetshëm dhe kreativitetin.
Kampi ynë nuk është vetëm për fëmijët; është një përvojë që ndikon pozitivisht në gjithë familjen. Nëpërmjet rritjes së pavarësisë së fëmijës tuaj, ju si prindër do të gjeni më shumë kohë për veten dhe mund të ndjeni qetësi duke ditur se fëmija juaj është në një mjedis të sigurt, të sigurt dhe mbështetës.

Ne kuptojmë rëndësinë e sigurisë dhe mirëqenies së çdo pjesëmarrësi, prandaj kemi krijuar një mjedis ku çdo fëmijë mund të ndihet i përkrahur, duke garantuar se i gjithë stafi është I mirë trajnuar dhe i përkushtuar për këtë qëllim.
Për më tepër, nëpërmjet mundësive për socializim larg ekranit dhe telefonit celular, fëmijët mësojnë vlerën e të qenit prezent dhe të angazhuar në momentin, të ndërtuar mbi aftësitë e tyre sociale dhe të jenë më të vetëdijshëm për rëndësinë e bashkëpunimit dhe ndërveprimit në komunitet.
Mbi të gjitha, “Klea Huta Summer Camp” është një dhuratë që ju i bëni fëmijës suaj - një përvojë që i pasuron ata me kujtime, mësime dhe miqësi që do të zgjasin përgjithmonë. Ne jemi të emocionuar të jemi pjesë e këtij udhëtimi me ju dhe fëmijët tuaj.

KAMPI FILLON PËR …

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds
Cfarë thonë njerëzit...

Eksperienca më fantastike!!!
Staf i kualifikuar dhe shumë i komunikueshëm. Fëmijët ishin të gjithë të mrekullueshëm dhe gati për çdo aventurë. Mezi pres për kampin tjetër!

Dea Tafili

Pa dyshim është vendi perfekt për të realizuar ëndrrat, për tu rritur profesionalisht, për të krijuar miqësi dhe njohje që zgjasin përgjithmonë. Një vend i ngrohtë që të bën të ndihesh si në shtëpi!!🥰🥰🥰

Julia Permeti

KHA SUMMER CAMP është ishulli më magjik ku mund të kalosh ditët e verës duke mësuar pafund gjëra të reja, duke njohur njerëz shokë e shoqe të rinj, duke krijuar pavarsinë e parë nga familja dhe shumë e shumë gjëra të tjera! Ambientet janë fantastike, plotesojnë të gjitha kushtet për fëmijët dhe stafin e kampit, i cili është staff i kualifikuar për çdo shërbim që kryen në kamp! Eksperienca më e bukur në botë ju pret!

Aurora Sina

Kampet verore për fëmijë dhe adoleshentë kanë qenë një eksperiencë që brezi im nuk ka mundur ta përjetojë. Jemi duke pritur shumë entuziastë, se bashku me kushërinjtë e mi të vegjël, për çdo të re të fundit deri në ditën e fillimit të kampit! Projektet e KHA kanë qenë gjithmonë të suksesshme. Nuk kam aspak dyshim për një verë fantastike!

Eva Golikja