FOTOGRAFI PROFESIONALE NË KHSC

Fotografi Profesionale në

KH Summer Camp

Jemi të përkushtuar të garantojmë se çdo qeshje, çdo lojë dhe çdo moment i veçantë i fëmijës tuaj do të kapet në fotografi artistike dhe të gatshme për të qenë pjesë e albumit tuaj familjar. Realizuar me teknologjinë më të avancuar dhe të përpunuar me një kujdes të veçantë për detajet, këto portrete do të jenë dëshmi e një kujtimi të paharrueshëm.

Paketa përfshin:
  1. Të paktën pesëmbëdhjetë portrete, të cilat janë edituar me profesionalizëm të lartë për të pasqyruar bukurinë dhe ndjenjat e çastit.
  2. Pesë fotografi, të cilat do të printohen nga ne, me cilësinë më të mirë.
Çmimi për këtë thesar kujtimesh është vetëm 150 EUR.
Si të bëni porosinë:
  1. Mund ta shtoni këtë paketë të çmuar direkt në Formularin e Regjistrimit.
  2.  Nëse regjistrimi është kryer tashmë, por dëshira për të shtuar një vlerë në përvojën e fëmijës tuaj është ende e pranishme, ju lutemi të na kontaktoni në [email protected].

Mos e lini këtë mundësi të veçantë të shpëtojë; le të ruajmë bashkë bukurinë e momenteve të tyre të paharrueshme.