Uniformë Shtesë e Personalizuar

Uniformë Shtesë e Personalizuar në

KH Summer Camp

Në "KH Summer Camp", ne vlerësojmë dëshirën e prindërve për të siguruar që fëmija i tyre jo vetëm të krijojë kujtime të bukura por edhe të ndihet komod dhe me stil gjatë gjithë periudhës së kampit.
Për këtë arsye, ofrojmë mundësinë të zgjidhni midis një larmie të gjerë uniformash shtesë, të cilat mund t'i personalizoni në varësi të preferencave dhe nevojave individuale të fëmijës tuaj. Një set shtesë apo disa sete për të mbuluar nevojat e të gjithë periudhës së kampit, ne ju mundësojmë të zgjidhni sasinë e dëshiruar, duke u siguruar që fëmija juaj do të ketë gjithmonë një pamje të pastër dhe të rregullt.

Paketa jonë e uniformave është zgjidhja ideale për vetëm 50 EUR.


Si të bëni porosinë:
  • Kjo paketë personalizimi mund të shtohet direkt në Formularin e Regjistrimit.
  • Nëse keni përfunduar regjistrimin por dëshironi të shtoni por dërshironi të shtoni paktën e personalizuar, mos hezitoni të na kontaktoni përmes e-mailit në [email protected].