Kampi është një gërshetim ekziston ekuilibri i përvojave të reja, aktiviteteve në natyrë, arteve kreative dhe ndjenjës së pavarësisë. Gjithçka në një mjedis të sigurtë, të mbikëqyrur nga individë suportues e frymëzues.

Icons-300-300-Location-1.png

Adresa

Rruga “Zef Jubani” Sheshi Wilson, pas Postës nr.8
Escape Together

Klea Huta Summer Camp © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Managed by Duku.