Aktivitetet e kampit janë projektuar enkas për të furnizuar fëmijët me besim, duke shpërblyer përpjekjet dhe entuziazmin përtej aftësive. Ndjesia e arritjeve tek kampistët zhvillohet përmes vendosjes dhe ndjekjes së synimeve të tyre individuale.

Icons-300-300-Location-1.png

Adresa

Rruga “Zef Jubani” Sheshi Wilson, pas Postës nr.8
Escape Together

Klea Huta Summer Camp © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Managed by Duku.