Kampet verore për fëmijë dhe adoleshentë kanë qenë një eksperiencë që brezi im nuk ka mundur ta përjetojë. Jemi duke pritur shumë entuziastë, se bashku me kushërinjtë e mi të vegjël, për çdo të re të fundit deri në ditën e fillimit të kampit! Projektet e KHA kanë qenë gjithmonë të suksesshme. Nuk kam aspak dyshim për një verë fantastike!

Icons-300-300-Location-1.png

Adresa

Rruga “Zef Jubani” Sheshi Wilson, pas Postës nr.8
Escape Together

Klea Huta Summer Camp © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Managed by Duku.