Kryqi I Kuq dhe edukimi rrugor – Color day

Kryqi I Kuq dhe edukimi rrugor - Color day

All day
June 30, 2022

Olsi Bylyku, Fifi, Flori Binaj dhe Polici

08:00 - 09:00  Zgjimi & Ngrenia e Mengjesit - Mengjesi me pizhama
09:00 -09:45  Pershendetja e Mengjesit / Prezantimi i Temes se Dites
09:45 - 12:45  Aktivitet ne Grup- Kryqi i kuq + DPSHTRR
12:45 - 13:00  Konkluzione / Rezultatet
13:00 - 14:00  Dreka
14:00 - 17:00  Pishina / Pushim
17:00 - 17:15  Sneak
17:15 - 19:00  Color Day/ Animacion
19:00 - 20:00  Darka
20:00 - 22:00  Aktivitetet e mbremjes
22:00 - 08:00  Rekuperim energjie

View full calendar

Icons-300-300-Location-1.png

Adresa

Rruga “Zef Jubani” Sheshi Wilson, pas Postës nr.8
Escape Together

Klea Huta Summer Camp © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Managed by Duku.