Friendship-Une kam nje mik

Friendship-Une kam nje mik

All day
July 9, 2022

Noizy

08:00 - 09:00  Zgjimi & Ngrenia e Mengjesit
09:00 -09:45  Pershendetja e Mengjesit / Prezantimi i Temes se Dites
09:45 - 10:45  Aktivitet ne Grup
10:45 - 12:45  Lojra te Organizuara me Uje/ Animacion
12:45 - 13:00  Konkluzione / Rezultatet
13:00 - 14:00  Dreka
14:00 - 17:00  Pishina / Pushim
17:00 - 17:15  Sneak
17:15 - 19:00  Aktivitete Sportive & Rikreative me (Personazhin VIP) dhe interviste
19:00 - 20:00   Darka
20:00 - 22:00  Aktivitetet e mbremjes- Barbeky night
22:00 - 08:00  Rekuperim energjie

View full calendar

Icons-300-300-Location-1.png

Adresa

Rruga “Zef Jubani” Sheshi Wilson, pas Postës nr.8
Escape Together

Klea Huta Summer Camp © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Managed by Duku.