“XIXO’s Campventures” – Pse ky vit është ndryshe?

Në shënimin e 5-vjetorit të kampit tonë veror, KH Summer Camp po përgatit diçka absolutisht të veçantë dhe të pazakontë – një sesion ekskluziv 14-ditor që do të mbahet nën moton “XIXO’s Campventures.” Ky vit do të jetë një festë e veçantë e edukimit përmes filozofisë “Mëso duke bërë”, aventurës dhe shkëmbimit, ku çdo moment do të jetë një pjesë e një rrëfimi mahnitës dhe një përvoje transformuese.

Pse Vetëm Një Sesion?

Ne kemi vendosur të ofrojmë vetëm një sesion, por të zgjeruar, për të krijuar një përvojë më të thellë dhe më të pasur për çdo pjesëmarrës. Kjo strukturë e veçantë do të na lejojë të fokusohemi në secilin element – Tokë, Ujë, Zjarr, Ajër dhe Shpirt – duke u dhënë kampistëve kohën e nevojshme për të eksploruar, mësuar dhe rritur në çdo dimension të kësaj aventure.

Vlera e Përvojës Unike

Me një sesion të vetëm dhe të zgjeruar, kampistët do të kenë mundësinë të formojnë lidhje më të thella me miqtë e rinj e të vjetër të kampit, të zhvillojnë aftësi të reja në një mjedis mbështetës dhe të zgjerojnë kufijtë e kreativitetit dhe të kuptimit personal nëpërmjet aventurave dhe sfidave të planifikuara.

XIXO’s Campventures

Kjo temë fantastike do të jetë udhërrëfyesi ynë nëpër një rrugëtim magjik nëpër elementet, ku XIXO – simboli ynë i fëmijërisë, çamarrok dhe i dashur – do të udhëheqë kampistët nëpër aventura që frymëzojnë, edukojnë dhe argëtojnë. Nga aktivitetet fizike dhe lojërat në natyrë te sesionet e edukimit, çdo ditë do të jetë një kapitull i ri në librin e aventurave të tyre.

Përse është Ky Vit Kaq i Veçantë?

Ky përvjetor shënon një moment kyç në historinë e kampit tonë. Është një kremtim i rrugëtimit tonë deri më tani dhe një hap drejt një të ardhmeje edhe më të pasur me eksperienca dhe mësime të reja. Ne dëshirojmë që ky vit të jetë një kujtim i paharruar për çdo kampist – një kujtim që ata do ta mbartin me vete dhe do t’i frymëzojë për vite me radhë.

Klea Huta Summer Camp nën moton e “XIXO’s Campventures” nuk është thjesht një kamp; është një festë e frymëzimit, e mësimit dhe e lidhjeve të krijuara. Është një ftesë për të zbuluar, rritur dhe festuar në një mjedis ku çdo ditë sjell diçka të re dhe magjike. Nëse edhe ti e sheh botën me ngjyra dhe nëse aventura ka trokitur në portat e zemrës tënde, bashkohu  për të shkruar së bashku këtë kapitull të veçantë në historinë e KH Summer Camp dhe për të jetuar një aventurë që do të mbahet mend gjatë.

KH Summer Camp – Escape Together 2024