Klubi i Shahut në “KH Summer Camp” ofron një mundësi të shkëlqyer për kampistët të zhyten në botën e strategjisë dhe të mendimit kritik që karakterizon shahun. Sesionet e rregullta të lojës dhe analizat e ndeshjeve të luajtura nxisin mendimin analitik dhe aftësinë për të parashikuar lëvizjet e kundërshtarit. Anëtarët e klubit përfitojnë nga udhëzimet e trajnerëve me përvojë dhe mundësia për të luajtur kundër lojtarëve të tjerë të ndryshëm, duke u ndihmuar të zhvillojnë një kuptim më të thellë për dinamikën e lojës dhe për të përmirësuar aftësitë e tyre sociale dhe të punës në ekip.