Klubi i Kërcimit është një hapësirë energjike ku anëtarët ndajnë pasionin për kërcimin në stilet e tij të ndryshme, nga baleti te hip-hop-i dhe gjithçka në mes. Ky klub u mundëson kampistëve të zhvillojnë teknikat e tyre të kërcimit, të eksplorojnë lloje të reja të lëvizjeve. Anëtarët mund të mësojnë nga njëri-tjetri dhe nga instruktorët profesiontë. Klubi gjithashtu do ti ofrojë mundësinë për të krijuar dhe performuar për familjarët në natën finale.