Klubi i dramës, do të jëtë vendi ku kampistët do të mësojnë të shprehin veten përmes aktrimit dhe lojërave skenike. Artitstët tanë të vegjël do punojnë së bashku për të krijuar një shfaqe me skenar nga ata, duke zhvilluar kështu aftësi në komunikim dhe punë në grup. Animatorët e dedikuar do ti udhëheqin ata përgjatë sesioneve kreative, duke i frymëzuar ata të eksplorojnë imagjinatën e tyre. Përmbyllja e kampit shënon prezantimin e projekteve të tyre teatrale përpara prindërve dhe miqëve, duke u dhënë një eksperiencë të paharrueshme.