Gjuetia e thesarit është lojë në grup, në të cilën fëmijët, të organizuar në skuadra, duhet të gjejnë disa objekte të fshehura nëpërmjet treguesve si: koordinata, gjëagjëza, hartë etj.
Loja do të organizohet në mjedise të hapura dhe të mbyllura.
Lojtarët vihen në kërkim të sendeve të fshehura, duke ndjekur një zinxhir të dhënash, të cilat janë të fshehura. Në fillim, pjesëmarrësit informohen në formë enigmatike për vendndodhjen e të dhënës së parë, e cila do të jetë një biletë e fshehur me udhëzime, për të shkuar në fazën tjetër dhe kështu me radhë, derisa të arrijnë thesarin e madh.
Fituese do të shpallet skuadra që zbulon, në kohën më të shkurtër, të gjitha misteret.
Escape together!

Icons-300-300-Location-1.png

Adresa

Rruga “Zef Jubani” Sheshi Wilson, pas Postës nr.8
Escape Together

Klea Huta Summer Camp © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Managed by Duku.