Our Staff

get acquainted

With Our Team

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliqui.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliqui.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliqui.

testimonials

What People Say

Eksperienca më fantastike!!!
Staf i kualifikuar dhe shumë i komunikueshëm. Fëmijët ishin të gjithë të mrekullueshëm dhe gati për çdo aventurë. Mezi pres për kampin tjetër!

Dea Tafili

Pa dyshim është vendi perfekt për të realizuar ëndrrat, për tu rritur profesionalisht, për të krijuar miqësi dhe njohje që zgjasin përgjithmonë. Një vend i ngrohtë që të bën të ndihesh si në shtëpi!!🥰🥰🥰

Julia Permeti

KHA SUMMER CAMP është ishulli më magjik ku mund të kalosh ditët e verës duke mësuar pafund gjëra të reja, duke njohur njerëz shokë e shoqe të rinj, duke krijuar pavarsinë e parë nga familja dhe shumë e shumë gjëra të tjera! Ambientet janë fantastike, plotesojnë të gjitha kushtet për fëmijët dhe stafin e kampit, i cili është staff i kualifikuar për çdo shërbim që kryen në kamp! Eksperienca më e bukur në botë ju pret!

Aurora Sina

Photo Gallery