Pjesëmarrja në aktivitetet sportive ndihmon që fëmijët të ndihen më mirë, më të shëndetshëm dhe më të fortë mendërisht.
Aktivitetet sportive nxisin lindjen e udhëheqësve të shkëlqyer dhe iu japin mundësi individëve të zhvillojnë aftësitë e tyre, pavarësisht nëse luajnë për një klub sportiv në nivel lokal apo ndërkombëtar.
Gjithashtu, sporti është argëtues, veçanërisht kur luhet në ekip apo me miqtë.
Në “KHA Summer Camp” Ju do të gjeni larmishmëri aktivitetesh sportive dhe relaksuese, përmes të cilave, fëmijët mund të zgjedhin të provojnë dhe të gjejnë vetveten: Futboll, Basketboll, Volejboll, Ping- Pong, Kalceto, Dance, Tenis, Litar , Tëister dhe Lojra tavoline (Mos u nxeh, Monopoli, Domino, Uno, Puzzle, Pikturë, Punë Dore).
Ky është një rrugëtim, në të cilin fëmija ka mundësinë të rritet, si fizikisht ashtu edhe psikologjikisht, ku mund të bëhet i vetëdijshëm për trupin e tij, të koordinojë lëvizjet e veta dhe të mësojë të kontrollojë emocionet.
Sport do të thotë: Impenjim, Disiplinë, dhe Respektim i rregullave.

Icons-300-300-Location-1.png

Adresa

Rruga “Zef Jubani” Sheshi Wilson, pas Postës nr.8
Escape Together

Klea Huta Summer Camp © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Managed by Duku.