KHA SUMMER CAMP është ishulli më magjik ku mund të kalosh ditët e verës duke mësuar pafund gjëra të reja, duke njohur njerëz shokë e shoqe të rinj, duke krijuar pavarsinë e parë nga familja dhe shumë e shumë gjëra të tjera! Ambientet janë fantastike, plotesojnë të gjitha kushtet për fëmijët dhe stafin e kampit, i cili është staff i kualifikuar për çdo shërbim që kryen në kamp! Eksperienca më e bukur në botë ju pret!

Icons-300-300-Location-1.png

Adresa

Rruga “Zef Jubani” Sheshi Wilson, pas Postës nr.8
Escape Together

Klea Huta Summer Camp © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Managed by Duku.