Klubi i Ping Pongut ofron një ambient të përshtatshëm për të gjithë ata që janë të apasionuar pas këtij sporti me ritëm të shpejtë dhe strategjik. Anëtarët e këtij klubi do të mblidhen për të luajtur dhe përmirësuar aftësitë e tyre teknike. Klubi do të organizoj stërvitje të rregullta, sfida mes anëtarëve dhe një mini konkurs për të zhvilluar një mundësi të mirë për zhvillim personal dhe sportiv.