Klubi i Këngës është një komunitet pasionant i individëve që ndajnë dashurinë për muzikën dhe këndimin.Klubi i Këngës nuk është thjesht një mundësi për të praktikuar artin e këndimit, por edhe një vend ku njerëzit mund të lidhen me të tjerët që kanë interesa të ngjashme, të ndërtojnë miqësi të reja dhe kampistët pasionant pas muzikës dhe këndimit, do ti bashkoj Klubi i Këngës