Wild World Web (Interneti, Demet dhe dobite)

Wild World Web (Interneti, Demet dhe dobite)

All day
July 3, 2022

Specialist krimi kibernitik

08:00 - 09:00  Zgjimi & Ngrenia e Mengjesit
09:00 -09:45  Pershendetja e Mengjesit / Prezantimi i Temes se Dites
09:45 - 10:45  Aktivitet ne Grup / Specialist krimi kibernitik
10:45 - 12:30  Lojra te Organizuara me Uje / Animacion
12:30 - 13:00  Konkluzione / Rezultatet
13:00 - 14:00  Dreka - Music Jazz
14:00 - 16:30  Pishina / Pushim
17:00 - 17:15  Sneak
17:15 - 19:00  Aktivitete Sportive & Rikreative (Prova per O.A.K. ) Elona
19:00 - 20:00  Darka
20:00 - 22:00  Aktivitetet e mbremjes
22:00 - 08:00  Rekuperim energjie

View full calendar

Icons-300-300-Location-1.png

Adresa

Rruga “Zef Jubani” Sheshi Wilson, pas Postës nr.8
Escape Together

Klea Huta Summer Camp © 2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Managed by Duku.