Mirësevini në

KHA SUMMER CAMP

Një program i pasur me aktivitete, edukim, kreativitet dhe argëtim- Ku fëmijët zhvillojnë më tej talentet e tyre dhe marrin me vete kujtime që zgjasin për gjithë jetën.

Çfarë po prisni akoma?

KHA Summer Camp

“KHA Summer Camp” zhvillohet rreth tre karakteristikave kryesore:

Doni që fëmija juaj të jetë pjesë?
Rreth kampit

Aktiviteti i kampit

Nuk di çfarë të marrësh me vete?

Eja bëjmë gati valixhen!

Galeria e fotove